West Virginia

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju West Virginia

Nekretnina na prodaju u West Virginia

Zapadna Virginija je federalna država Sjedinjenih Američkih Država, koja se nalazi u regiji Appalachian, u istočnim Sjedinjenim Državama. Glavni grad je Charleston.

Na jugoistoku graniči s Virginijom, Kentuckyjem na jugozapadu, Ohioom na sjeverozapadu, Pennsylvanijom na sjeveru i Marylandom na sjeveroistoku.

Tržište nekretnina u SAD-u do sada je dobro prošlo u 2018. godini s prodavačima koji su imali koristi u većini država. Općenito postoji potražnja za više nekretnina za prodaju na Zapadu. Nedavni porezni zakoni povećali su plaće za mnoge Amerikance. Mnoge države očajnički trebaju jeftinije nekretnine na tržištu umjesto nekretnina srednje klase.

Ako ste zainteresirani za kupnju nove nekretnine u Zapadnoj Virginiji, ovo je vrijeme da poduzmete akciju. Iako je konkurentno tržište u većini područja, kamatne stope su najniže i trebale bi tako dugo ostati. Stručnjaci za nekretnine predviđaju da će se kamatne stope na hipoteku povećati do kraja 2018. godine, što bi moglo uzrokovati pad tržišta nekretnina u različitim državama.

Nove nekretnine na prodaju u Zapadnoj Virginiji stavljene su na tržište u području Charlestona, Huntingtona i Parkersburga u veljači.

Budući da se stanje na tržištu nekretnina u Zapadnoj Virginiji često podudara s dobrim učinkom na tržištu rada, dobro je razmisliti io ovim čimbenicima.

Ove godine poboljšanje tržišta rada u Zapadnoj Virginiji izgleda obećavajuće. Tako je zabilježen rast od 0,4%. Većina novih radnih mjesta bila je u sektoru za slobodno vrijeme i ugostiteljstvo, ali iu komercijalnim, prijevoznim i javnim uslugama.

Morgantown je bio jedan od prvih gradova koji je imao veliku potražnju za nekretninama za prodaju u Zapadnoj Virginiji kao rezultat ekonomskog pada zemlje. Istraživanje je Morgantown svrstalo među deset najboljih malih gradova za poslovanje.

Gradovi kao što je Fairmount bili su uspješni jer su bili jedno od najstabilnijih tržišta nekretnina u zemlji.

Još jedan odličan primjer rastućeg gospodarstva Zapadne Virginije i tržišta nekretnina je tržište nekretnina u Charlestonu.

Procijenjena vrijednost nekretnina za prodaju u Zapadnoj Virginiji povećala se za 1,1% u prošloj godini. I očekuje se da će tržište nekretnina narasti na 3,6% do 2019. Uz poboljšanje tržišta nekretnina diljem zemlje, stručnjaci vjeruju da će čak i tržište nekretnina u Zapadnoj Virginiji biti u redu tijekom cijele 2018. godine.

Karta, kretanje cijena i statistike
No real estate match the specified search parameters!
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB